Viber App Funksjoner

Viber App Funksjoner
Viber App Funksjoner

Video: Viber App Funksjoner

Video: Viber App Funksjoner
Video: Всё о VIBER. Самый подробный обзор Вайбер. Настройки, Секреты, лайфхаки. Что может твой Viber. 2024, Kan
Anonim

Viber er en gratis telefon-, meldings- og gruppemeldingsapp. Det er veldig populært for sin enkelhet og bekvemmelighet. Viber har en rekke fordeler i forhold til andre budbringere.

Vozmozhnosti prilozhenija Viber
Vozmozhnosti prilozhenija Viber

I 2013 ble mer enn 180 millioner innbyggere på planeten brukere av applikasjonen. Og antallet Viber-fans øker stadig!

Mange bruker sine mobile enheter for å få tilgang til Internett. Tilstedeværelsen av et nettverk er den eneste tilstanden der du, etter å ha lastet ned og installert Viber, kan kommunisere gratis. Applikasjonen kan installeres på en enhet med følgende operativsystemer: IOS, Windows Phone, Windows og Android.

Hva kan du gjøre med Viber?

Samtalspartnerne kan ringe hverandre, sende bilder, sende skriftlige eller talemeldinger. Med alt dette kan det hende at kontoen din ikke har noen penger i det hele tatt. Hvis Internett betales på forhånd eller du er i wi-fi-sonen, er det ingen begrensninger.

Viber fordeler

Hvis du sammenligner Viber og Skype, trenger du ikke å kjenne brukernavnet til samtalepartneren i Viber, se etter det og legg til det. Alle kontakter som er i telefonboken din blir automatisk lagt til Viber etter installasjon av applikasjonen. Du vil umiddelbart se hvilke av dine venner, kolleger og bekjente som også bruker dette programmet.

Ved hjelp av Viber kan du ringe folk som ikke er registrert i applikasjonen, samt ringe til fasttelefonnummer. Disse alternativene betales, men prisen er veldig lav i forhold til markedet. Denne tjenesten brukes av de som samtaler fra en mobiloperatør er dyrere for.

Det er også praktisk å bruke applikasjonen til de som er borte. Med tilgjengeligheten av Internett forblir samtaler gratis over hele verden. Og dette er på ingen måte sammenlignbart med operatørenes priser for roamingkommunikasjon!

Alle meldinger sendt til Viber har sin egen status. For eksempel sendt, levert, lest. Dette er ikke tilfelle med vanlig SMS.

Viber har mange muligheter for å "legge til følelser" i en melding. Mange bilder og uttrykksikoner vil diversifisere kommunikasjonen din.

Anbefalt: