Hvordan Forstørre Et Bilde Og Lagre Endringene

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Forstørre Et Bilde Og Lagre Endringene
Hvordan Forstørre Et Bilde Og Lagre Endringene

Video: Hvordan Forstørre Et Bilde Og Lagre Endringene

Video: Hvordan Forstørre Et Bilde Og Lagre Endringene
Video: Вяжем красивую летнюю женскую кофточку со спущенным рукавом из хлопковой пряжи спицами. Часть 1. 2024, April
Anonim

Vanligvis har fotografier i filer hentet med digitale kameraer eller skannere veldig store piksler. Bilder som sendes over Internett, inkludert fotografier, reduseres foreløpig for å spare trafikk, så behovet for å øke størrelsen oppstår ganske ofte.

Hvordan forstørre et bilde og lagre endringene
Hvordan forstørre et bilde og lagre endringene

Det er nødvendig

Grafisk redaktør MS Paint

Bruksanvisning

Trinn 1

Bruk for eksempel den enkle grafikkeditoren Paint som er installert med Windows-operativsystemet. Du kan kjøre den gjennom hovedmenyen - trykk på vinn-tasten for å åpne den, og gå deretter til "Alle programmer" -delen, åpne underavsnittet "Standard" og velg Mal. Du kan klare deg uten menyen - trykk på tastekombinasjonen win og r, skriv inn teksten mspaint og klikk på OK-knappen.

Steg 2

Legg inn bildet du vil forstørre, i grafisk redigeringsprogram. Den tilsvarende dialogen kan påkalles ved å trykke "hurtigtaster" ctrl + o. Bruk den til å finne filen som inneholder bildet på datamaskinen din, og klikk på "Åpne" -knappen.

Trinn 3

Spesifiser med hvor mange prosent Maling skal forstørre bildet. Denne innstillingen kalles ved å klikke på den midterste knappen i den vertikale gruppen med tre ikoner i "Image" -delen av redigeringsmenyen. Den samme kommandoen dupliseres av hurtigtastene ctrl + w. I det åpnede vinduet "Endre størrelse og vipp" inneholder den øvre delen skaleringsinnstillingene du trenger - øk tallet i "Horisontal" eller "Vertikal" -feltet til ønsket verdi. Som standard er dimensjonene angitt her i prosent, og endringen er proporsjonal, men om nødvendig kan du endre begge disse innstillingene - merk av i ruten ved siden av påskriften "piksler", og fjern avmerkingen i "Oppretthold aspektforhold"”Avkrysningsruten. Når forstørrelsesalternativene er angitt, klikker du OK og maling vil endre størrelsen på bildet tilsvarende.

Trinn 4

Lagre endringene. Hvis du ikke lenger trenger filen med originalbildet, er det bare å trykke på tastekombinasjonen ctrl + s, og grafikkredaktøren vil skrive bildet i sine nye størrelser til samme fil. Ellers klikker du på den blå knappen i øvre venstre hjørne, og i rullegardinmenyen går du til "Lagre som" -delen. Velg et av de grafiske formatene som er oppført der, og applikasjonen åpner en standard Windows-lagringsdialog. I den må du spesifisere navnet på den nye filen og stedet der den skal skrives, og deretter klikke på "Lagre" -knappen. Dette fullfører operasjonen med å forstørre og lagre bildet.

Anbefalt: