Er Det Mulig å Lære å Skrive Programmer Til En PC Selv

Innholdsfortegnelse:

Er Det Mulig å Lære å Skrive Programmer Til En PC Selv
Er Det Mulig å Lære å Skrive Programmer Til En PC Selv

Video: Er Det Mulig å Lære å Skrive Programmer Til En PC Selv

Video: Er Det Mulig å Lære å Skrive Programmer Til En PC Selv
Video: Монитор процессов, мощный инструмент для устранения неполадок приложений и Windows 2024, Kan
Anonim

Alle som har den minste ide om hvordan en datamaskin fungerer, kan lære å skrive programmer til en PC. I tillegg, for å mestre programmeringsspråk, vil ikke en matematisk tankegang og utviklet logisk tenkning være overflødig; disse ferdighetene vil dramatisk forenkle læringsprosessen.

Læring programmering i praksis
Læring programmering i praksis

Ikke alle ledende spesialister innen programmering har begynt veien til toppen gjennom å motta spesialutdanning. Det er til og med programmerere som aldri har uteksaminert seg fra tekniske universiteter i det hele tatt. Dette antyder at alle kan lære å skrive programmer til en PC, og for dette er det ikke nødvendig å bruke 5 år av livet sitt ved skrivebordet til et universitet.

Hvor skal jeg begynne å lære programmering?

Det er verdt å starte med forståelsen av at det ikke vil være mulig å lære å skrive spill som "Stalker" om en uke, og om en måned også. Når denne forståelsen har kommet og samtidig ikke ønsket om å skrive programmer har forsvunnet, kan du begynne å lete etter midler for egenopplæring.

Det enkleste alternativet er å gå over til programmererforaene. Der kan de gi råd og hjelp, men du må vite at programmerere er travle mennesker, derfor vil ingen gi deg et individuelt kurs gratis. Imidlertid, hvis du bevæpner deg ikke bare med spredte artikler fra forumet, men også med en fornuftig selvinstruksjonsmanual, kan det hende at det ikke kreves en live mentor.

Du må lære fra første bokstav i veiledningen i praksis. Å lese bøker og fora, programmering er vanskelig å forstå, du må umiddelbart implementere alt som er skrevet i smarte bøker. Å skrive programmer er et anvendt yrke, derfor må du bruke det på virksomheten, og ikke bli teoretiker.

Hvordan lære å lære

Det ble nevnt tidligere at du trenger å lære ved å gjøre. Det beste alternativet er å umiddelbart komme på hva slags ide du vil implementere og sakte, trinnvis, gå mot resultatet. Dessuten spiller det ingen rolle om du ønsket å lage din egen versjon av "Sea Battle" eller om du svingte på et fundamentalt nytt operativsystem for personlige datamaskiner. Ethvert resultat er oppnåelig hvis du tydelig definerer hva som må gjøres og gjør det metodisk.

Det er mange som kan skrive programmer, men det er få intelligente programmerere. Dette betyr at hver nybegynner har et enestående felt for prestasjoner og eksperimenter, og sjansene for å bygge en karriere er også ganske høye. Alt som kreves er utholdenhet og et dusin andre programmeringsbøker. Hvorfor så mye? Faktum er at teoriene og metodene til forfattere ofte er forskjellige, og du bør ikke blindt tro på kunnskapen til en forfatter, fordi den som skrev opplæringen ikke nødvendigvis er en god programmerer.

Anbefalt: