Dell Inspiron 3521 Bærbar PC - Spesifikasjoner Og Funksjoner

Dell Inspiron 3521 Bærbar PC - Spesifikasjoner Og Funksjoner
Dell Inspiron 3521 Bærbar PC - Spesifikasjoner Og Funksjoner

Video: Dell Inspiron 3521 Bærbar PC - Spesifikasjoner Og Funksjoner

Video: Dell Inspiron 3521 Bærbar PC - Spesifikasjoner Og Funksjoner
Video: Dell Inspiron 3521 2024, Juli
Anonim

Dell Inspiron 3521 bærbar PC er en av de populære mellomstore enhetene. Hva er dens viktigste egenskaper?

Dell Inspiron 3521 bærbar PC
Dell Inspiron 3521 bærbar PC

Sammenlignet med mange andre modeller, har Dell Inspiron 3521 bærbar datamaskin dårligere prosessorkraft fra 1,4 MHz til 2 MHz, et svakere grafikkort og mange andre ulemper.

Det er verdt å merke seg at mange brukere installerer Mac-operativsystemet på toppen av Windows, noe som noe øker brukervennligheten til enheten. Nesten ingenting kan sies om det innebygde webkameraet - det er ganske egnet for forhandlinger via Skype.

Avhengig av prosessor (Core I3 eller I5. I7), er anmeldelsene om Dell Inspiron 3521 veldig forskjellige - noen brukere kaller det raskt, andre - bremser når de lanserer svært krevende programmer (videoredigering og lignende).

Blant fordelene med Dell Inspiron 3521 er dens stille drift og høykvalitets montering. Andre egenskaper ved enheten skiller seg lite ut fra andre modeller. Skjermoppløsningen til Dell Inspiron 3521 er ganske standard - 1366x768. Den fortsetter å lade litt over 4 timer, men på grunn av en mindre kraftig prosessor i frekvens kan det ta lengre tid å utføre de samme oppgavene på den.

Imidlertid er Dell Inspiron 3521 tynnere enn mange av konkurrentene. I tillegg har den 4 USB-porter og en interessant, skallete mønster. Vi kan si at det ser veldig fint ut, men det kan forårsake ulempe ved konstant bruk - denne saken er ekstremt merker, og eventuelle utskrifter (til og med fra rene hender) forblir lenge og blir for synlige.

Andre ulemper med Dell Inspiron 3521 inkluderer altfor sterke lys over stasjonen og på batteriet, og en kortleser under styreflaten. Dette betyr at for å bruke den, må du løfte den bærbare datamaskinen for å sette kortet inn i den. Til tross for alle disse ulempene sies det at enheten er ergonomisk, enkel å bruke og tilfredsstillende for prisen.

Anbefalt: