Hvordan Aktivere Bluetooth På En Bærbar Datamaskin

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Aktivere Bluetooth På En Bærbar Datamaskin
Hvordan Aktivere Bluetooth På En Bærbar Datamaskin

Video: Hvordan Aktivere Bluetooth På En Bærbar Datamaskin

Video: Hvordan Aktivere Bluetooth På En Bærbar Datamaskin
Video: [GUIDE] How to Turn ON Bluetooth on Windows 10 Very Easily 2024, Kan
Anonim

Bluetooth er en moderne trådløs teknologi som lar deg overføre forskjellige data over en avstand. I denne forbindelse har Bluetooth også blitt integrert i mange bærbare datamaskiner, men det oppstår ofte aktiveringsproblemer.

Hvordan aktivere Bluetooth på en bærbar datamaskin
Hvordan aktivere Bluetooth på en bærbar datamaskin

Det er nødvendig

  • - notisbok;
  • - Blåtann;
  • - sjåfører.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å aktivere Bluetooth på en bærbar datamaskin, må du først og fremst kontrollere tilstedeværelsen. Som praksis viser, er det ikke mange bærbare datamaskiner som er utstyrt med denne teknologien. Gå til Enhetsbehandling på datamaskinen din og se om det er noen omtale av denne enheten. Hvis det ikke er noe som dette, må du se på den fysiske tilstedeværelsen. Undersøk den bærbare datamaskinen etter et ikon som indikerer Bluetooh. Hvis det ikke er noe slikt, kan vi si med full tillit at den bærbare datamaskinen din ikke har slik teknologi.

Steg 2

Du kan kjøpe USB-teknologien til denne enheten. Du kobler ganske enkelt enheten til datamaskinen eller den bærbare datamaskinen og overfører data. Hvis du fortsatt har en Bluetooth på datamaskinen din, men den ikke vises i systemparametrene, og den ikke fungerer i det hele tatt, må du installere driverne. Vanligvis leveres denne typen programvare alltid i butikken når du selger bærbare datamaskiner. Installer alle nødvendige drivere og programvare for å fungere.

Trinn 3

Start deretter datamaskinen på nytt slik at alle data lagres. Så snart datamaskinen slås på, kan du prøve å slå på Bluetooth. På mange bærbare datamaskiner slås den på med hurtigtaster. Les instruksjonene fra den bærbare datamaskinen. Deretter åpner du programvaren som styrer Bluetooth-teknologien. Prøv å overføre data fra datamaskinen til telefonen.

Trinn 4

Hvis alt fungerer, er Bluetooth på datamaskinen din fullstendig aktivert. Nå vil du kunne overføre forskjellige data over en avstand. Det er imidlertid verdt å merke seg at trådløs trådløs teknologi for øyeblikket betraktes som mer utviklet, som lar deg overføre ulike data i en avstand på 50 meter.

Anbefalt: