Hvordan Velge En Videoredigerer

Hvordan Velge En Videoredigerer
Hvordan Velge En Videoredigerer

Video: Hvordan Velge En Videoredigerer

Video: Hvordan Velge En Videoredigerer
Video: Hvordan sminke seg til festival? | Sandra Thoen | På Badet med VITA 2024, Kan
Anonim

Enhver videoredigerer tilhører en kompleks klasse av programmer. Selv de vanligste inkluderer mange funksjoner. Som et resultat blir alle som har funnet ut mulighetene til minst en videoredigerer, dens tilhenger.

Hvordan velge en videoredigerer
Hvordan velge en videoredigerer

For å være sikker på hvilken videoredigerer du trenger, må du studere den og velge den som passer deg best. Før du begynner å velge et program, bør du forsikre deg om at datamaskinen din oppfyller de forespurte systemkravene.

WindowsMovieMaker. Til å begynne med bør du starte med noe som alltid er i umiddelbar nærhet, nemlig WindowsMovieMaker. Det vil være vanskelig nok å finne en enklere redaktør enn denne. Denne videoredigereren er installert i hvert system, Russified, og inkluderer installasjonstips. Det er bra nok til å begynne å mestre det grunnleggende om redigering. Imidlertid er det en betydelig ulempe - du må glemme lydblanding.

PinnacleStudio. En utmerket redaktør for amatørvideoer. Videoredigeringsgrensesnittet er enkelt å bruke, enkelt og har et moderne design. Ved hjelp av PinnacleStudio ble det mulig å lage videoer av høy kvalitet med animasjon, bruke effekter med DolbyDigital-lyd. I tillegg inkluderer programmet funksjoner som rask opprettelse av titler, lys- og fargekorrigering i rammen, samt bruk av ditt eget sett med lyder.

Corel VideoStudio Pro. Denne redaktøren er perfekt for nybegynnere, da den lar deg lage en video i ett program. Dette kan gjøres på en halvautomatisk enhet uten å ha noen spesiell kunnskap.

Adobe. Hvis du allerede har mestret AdobePhotoshop, og deretter velger et program for redigering, bør du stoppe ved AdobePremierePro. Dermed får du AdobeDynamicLink-funksjonen, som gir deg ubegrensede muligheter for å lage videoer med forskjellige spesialeffekter. Men når det gjelder funksjoner, er dette programmet på mange måter dårligere enn SonyVegas.

Vegas. SonyVegasPro er en fullverdig videoredigerer designet for ikke-lineær redigering, og i motsetning til konkurrentene har den utmerket arbeid med lydeffekter. Dette programmet kan også fungere med 3D-lag og Bezier-masker, mens det er minst krevende på dataressurser av alle programmene som presenteres. Det skal bemerkes at SonyVegasPro har et bestemt grensesnitt, og det kan ta litt tid å bli vant til det.

Grassvalleyedius. Det er en av de mest populære profesjonelle videoredigererne. EDIUS er unik ved at den er i stand til å jobbe i sanntid med nesten alle støttede format i sin opprinnelige kvalitet og oppløsning. Ved hjelp av EDIUS kan brukere blande og matche forskjellige formater, kodeker, oppløsninger på en tidslinje, mens de fungerer med den opprinnelige kvaliteten på materialet i sanntid.

Valget av programmer er selvfølgelig mye mer omfattende. Imidlertid er de for øyeblikket de vanligste. Før du bestemmer deg for valget av en videoredigerer, bør du se på Internett for de første videoopplæringene som representerer programgrensesnittet, og deretter bare gå videre til valget.

Anbefalt: