Hvordan Forlenge Hodetelefonene

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Forlenge Hodetelefonene
Hvordan Forlenge Hodetelefonene

Video: Hvordan Forlenge Hodetelefonene

Video: Hvordan Forlenge Hodetelefonene
Video: Hvordan forlenge en sykemelding 2024, Kan
Anonim

Det er kanskje ikke mulig å forlenge hodetelefonene i alle tilfeller, da signalstyrken vil gå tapt med kabler av en viss lengde. Vær også spesielt oppmerksom på kvaliteten på ledningene.

Hvordan forlenge hodetelefonene
Hvordan forlenge hodetelefonene

Det er nødvendig

  • - skjøteledning;
  • - isoleringstape;
  • - kniv;
  • - tester.

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn en kabel som ligner den som brukes til hodetelefonmodellen. Du kan kjøpe den på radio salgssteder i byen din. Du kan også bruke en ledning fra andre hodetelefoner.

Steg 2

Vær spesielt oppmerksom på tykkelsen og kvaliteten på ledningene, da dette vil påvirke levetiden og kvaliteten på det overførte signalet. Ikke kjøp ledninger som viser spor etter mekanisk påkjenning, kabelbrudd og så videre.

Trinn 3

Beregn motstanden som vil være relevant for hodetelefonene dine etter å ha økt ledningslengden ved å bruke følgende formel: R = (P * l) / S. Basert på resultatene som er oppnådd, kan vi si at hvis lengden økes med 2-2,5 meter, vil det ikke være noe betydelig tap av lydkvalitet. Du kan også bruke testeren til målinger på farten.

Trinn 4

Klipp hodetelefonledningen i en avstand på 10-15 centimeter fra støpselet. Fjern ledningene, gjør det samme med skjøteledningen. Koble dem slik at de berører hverandre så mye som mulig, og spol deretter ledningsdelen tilbake med elektrisk tape. Gjør det samme for den andre enden av ledningen.

Trinn 5

Bruk spesielle kabler med en jackkontakt på den ene siden og en tilsvarende plugg på den andre for å forlenge hodetelefonene. Det er heller ikke verdt å kjøpe en lang ledning her.

Trinn 6

Hvis du merker en forverring av det overførte signalet, må du forkorte ledningen etter å ha målt den med en tester. Det beste alternativet vil alltid være å kjøpe skjøteledninger med ferdige kontakter eller bare nye hodetelefoner med lang kabel. Hvis du trenger å bruke en ledning som er lengre enn 3 meter, kan signalet gå tapt. I dette tilfellet må du sjekke om det er en hodetelefonforsterkningsfunksjon i avspillingsenheten.

Anbefalt: