Hvordan Fjerne Whist

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne Whist
Hvordan Fjerne Whist

Video: Hvordan Fjerne Whist

Video: Hvordan Fjerne Whist
Video: SATISFYING DEEP CORN EXTRACTION AND REMOVAL BY MISS FOOT FIXER 2024, April
Anonim

Når de er installert på Windows Vista-datamaskiner, vil mange brukere avinstallere den. Før du svarer på det viktigste spørsmålet, må du finne ut hva som ikke passer for Windows Vista-brukere. Tross alt er det vakrere enn Windows XP, og det kan gjøre mer enn Windows XP.

Hvordan fjerne whist
Hvordan fjerne whist

Bruksanvisning

Trinn 1

Så du bestemte deg for å avinstallere Windows Vista og installere Windows XP på datamaskinen din. Før du avinstallerer, må du laste ned nye drivere for operativsystemet fra produsentens nettsted. Uten nødvendige drivere vil ikke systemet fungere stabilt.

Steg 2

Først og fremst er det nødvendig, til og med påkrevd, å formatere harddisken som Windows Vista er installert på. Det er ingen spesielle problemer med dette, siden du installerer et annet operativsystem, blir du bedt om å formatere harddisken og dele den i logiske stasjoner. Det er rett og slett nødvendig å gjøre dette. Hvis du bestemmer deg for å installere for eksempel Windows XP på toppen av Windows Vista, vil du ha alvorlige problemer i fremtiden, noe som vil føre til at du kaster bort enda mer tid. Husk å lagre alle dokumentene dine på eksterne medier før du formaterer for å unngå tap av data.

Trinn 3

I BIOS-innstillingene angir du oppstarten til det eksterne mediet du vil installere det nye operativsystemet fra. Som regel er dette enten en CD / DVD-plate eller en slags ekstern harddisk eller flash-stasjon.

Trinn 4

Selv om installasjonen gikk greit når du installerer Windows XP, kan fragmenter av det gamle Windows Vista-operativsystemet forbli i oppstartssektoren. For å fjerne dem, start opp fra disken som inneholder distribusjonssettet for Windows XP. I menyen, finn og velg gjenopprettingsmodus (eller trykk på R-tasten). Skriv inn fixboot-kommandoen i konsollen som vises. Nå er det bare å starte datamaskinen på nytt.

Anbefalt: