Hvordan Sjekke Om Alle Driverne Er Installert

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sjekke Om Alle Driverne Er Installert
Hvordan Sjekke Om Alle Driverne Er Installert

Video: Hvordan Sjekke Om Alle Driverne Er Installert

Video: Hvordan Sjekke Om Alle Driverne Er Installert
Video: Т - 95 Аэротачка - испытания соосной схемы 2024, April
Anonim

Problemer med betjening av utstyr i datamaskinen kan være forbundet med mangel på drivere. For å sjekke tilgjengeligheten og kompatibiliteten til noen drivere, anbefaler vi at du bruker flere verktøy.

Hvordan sjekke om alle driverne er installert
Hvordan sjekke om alle driverne er installert

Det er nødvendig

Driver Pack-løsning

Bruksanvisning

Trinn 1

Åpne først enhetsbehandling. For å gjøre dette høyreklikker du på "Computer" -elementet i "Start" -menyen. Gå til egenskapene og åpne Enhetsbehandling-menyen. Sjekk listen over tilkoblet utstyr. Enheter som den riktige filpakken ikke er installert for, vil bli uthevet med et utropstegn.

Steg 2

For å installere drivere som bruker automatisk Windows-modus, høyreklikker du på maskinvarenavnet og velger "Oppdater drivere". Velg den automatiske driftsmodusen i menyen som åpnes. Vent mens systemet oppdager og installerer de riktige filene.

Trinn 3

Hvis dette ikke skjer, åpne nettstedet til produsenten av denne enheten. Prøv å finne filene du trenger for stabil drift av utstyret. Last ned dem. Gjenta nå fremgangsmåten for oppdatering av filene ved å velge "Søk etter drivere på denne datamaskinen." Velg mappen der du lagret de nedlastede filene. Det anbefales at du først trekker dem ut av arkivet.

Trinn 4

Det kan være vanskelig å finne de riktige filene for bestemte enheter. Installer Driver Pack Solution. Det er en samling programvare for de mest populære typene enheter.

Trinn 5

Installer dette programmet, start datamaskinen på nytt og start den. Rett etter det starter skanneprosessen for alle tilkoblede enheter. Samtidig vil det bli søkt etter de tilsvarende programmene og filene.

Trinn 6

Åpne "Drivere" -fanen og merk av i boksene overfor filpakkene du vil laste ned. Les kommentarene til disse driverne på forhånd. Klikk nå på "Installer" -knappen. Vent mens prosessen med oppdatering av programmer og filer for de valgte enhetene er fullført. Start datamaskinen på nytt og sjekk om driverne fungerer ved å åpne Enhetsbehandling.

Anbefalt: