Hvordan Aktivere Windows 10 Home Gratis

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Aktivere Windows 10 Home Gratis
Hvordan Aktivere Windows 10 Home Gratis

Video: Hvordan Aktivere Windows 10 Home Gratis

Video: Hvordan Aktivere Windows 10 Home Gratis
Video: Как БЕСПЛАТНО получить ключ продукта для Windows 10 Home / Pro 2024, April
Anonim

Windows 10 Home-aktivering er nøyaktig problemet som før eller senere vil bli løst av enhver bruker som har installert en versjon av operativsystemet uten lisens. Hvordan aktivere Windows 10 hjemme gratis og hvilke programmer som kan brukes til dette.

Hvordan aktivere Windows 10 Home gratis
Hvordan aktivere Windows 10 Home gratis

Hvorfor aktivatorer er bedre enn nøkler

Du bør umiddelbart bestemme at alternativet med nøkler ikke vil bli vurdert her, siden Microsoft raskt blokkerer alle nøkler. Og akkurat i denne forbindelse vil aktivatorer være mye bedre enn å lisensiere midlertidige nøkler.

De mest populære programmene blant brukere som har installert Windows 10 Home er Re-Loader og KMSauto. Begge aktivatorprogrammene har bevist seg veldig bra, så det er ingen tvil om at de vil være i stand til å takle oppgaven. I tillegg er begge programmene bærbare og krever derfor ikke installasjon på en PC. To flere funksjoner i disse programmene er i det russiske grensesnittet, og det faktum at du ikke trenger å installere flere drivere eller programmer for deres drift.

KMSauto

KMSauto er en enkel og fortsatt arbeidsmetode som vil være relevant i mange år fremover. Dette programmet ble utviklet av Ratiboris selv - en programmerer som vet om alle vanskelighetene med å aktivere både Microsoft Office og Windows 10.

Hvordan jobbe med programmet:

  1. Det første du må gjøre er å laste ned et arkiv med en aktivator fra det offisielle nettstedet eller fra en hvilken som helst annen bekreftet internettressurs.
  2. Etter at du har lastet ned arkivet, må du kjøre KMSauto-programmet. Det anbefales at du kjører filen med administratorrettigheter.
  3. Deretter må du klikke på den store knappen "Aktiver", og etter det - på "Aktiver Windows".

Etter det gjenstår det bare å vente noen sekunder til en inskripsjon vises om at aktiveringen var vellykket. Det er alt - du kan slå av programmet.

I tilfelle feil begynte å dukke opp under bruk av programmet eller aktivering mislyktes, bør du gå til "System" -fanen før du starter aktiveringen og installere GVLK-nøkkelen.

Generelt vil selve aktiveringsprosessen ikke ta mer enn 5 minutter og 2-3 museklikk. Ikke glem at lanseringen av programmet, så vel som dets drift, kan blokkeres av både standard og tredjeparts antivirusprogramvare. Derfor er det verdt å slå av alle antivirusprogrammer før du installerer aktivatoren.

Re-Loader

Dette programmet fungerer med alle versjoner av enker fra 7 til 10 hjemme, og uansett utgave og bitdybde. Det fungerer også med Microsoft Office. Essensen av arbeidet er enkelt - programmet lager en imaginær aktiveringsserver, og foreskriver deretter nøkkelen. Som et resultat vil systemet, når det kontrolleres statusen til OS-lisensen, bestemme ektheten til kopien og slutte å sjekke.

Hvordan jobbe med programmet:

  1. Last ned Re-Loader fra et pålitelig nettsted.
  2. Kjør programmet.
  3. Sjekk Windows-ikonet.
  4. Klikk på "Aktivering" -knappen.

Det er alt - bokstavelig talt på 2-3 minutter vil aktiveringen av operativsystemet være fullført.

Anbefalt: