Hva Er Bedre: AMD Eller Intel-prosessor

Innholdsfortegnelse:

Hva Er Bedre: AMD Eller Intel-prosessor
Hva Er Bedre: AMD Eller Intel-prosessor

Video: Hva Er Bedre: AMD Eller Intel-prosessor

Video: Hva Er Bedre: AMD Eller Intel-prosessor
Video: AMD или INTEL? Обзор процессоров. 2024, April
Anonim

Sammenligning av prosessorer fra AMD og Intel er et evig tema som begeistrer et stort antall maskinvareelskere. Intel-prosessorer nyter tydeligvis sin status som produksjonslevetid, men AMD-prosessorer har i løpet av deres eksistens klart å tjene ikke bare respekt, men også tillit.

Hva er bedre: AMD- eller Intel-prosessor
Hva er bedre: AMD- eller Intel-prosessor

Bruksanvisning

Trinn 1

Vær oppmerksom på en av hovedfordelene med Intel-prosessorer, som er høy hastighet når du arbeider i aktive programmer. Dette betyr at når du har flere vinduer (programmer) åpne på datamaskinen din, men samtidig som du jobber i en av dem, øker ytelsen til en Intel-prosessor dramatisk. Et annet bemerkelsesverdig trekk, som jeg understreker for alle som er interessert i teknologien til produksjonsprosessorer, er det ganske lave strømforbruket. Denne fordelen med Intel-prosessorer har lenge vært kjent for alle de som jobber i tungt belastede applikasjoner og prøver å redusere temperaturen på prosessoren.

Steg 2

Hvis du er en spiller, så legg merke til at Intel-prosessorer er mer skjerpet for de fleste spill og forskjellige typer applikasjoner. Dette faktum gjenspeiles også i den høye ytelsen til disse prosessorene i spill. Fordelene med Intel-prosessorer inkluderer også utmerket kompatibilitet med datamaskinens RAM, deres veletablerte forhold, samt stabiliteten til hele systemet.

Trinn 3

Ikke glem imidlertid at positive egenskaper hos Intel-prosessorer også fører til negative. En av disse egenskapene er manglende evne til å jobbe effektivt i flere applikasjoner samtidig, som er preget av høyt strømforbruk. Hvis to kjørende programmer av denne typen fremdeles er i stand til å fungere raskt nok samtidig, vil bruk av mer enn to programmer samtidig føre til en tydelig ytelsesforringelse.

Trinn 4

Hvis du ikke er fornøyd med det presenterte forholdet mellom fordeler og ulemper med Intel-prosessorer, så se nærmere på AMD-prosessorer. Først og fremst skiller AMD-prosessorer seg fra sine kolleger i Intel-linjen med relativt lave kostnader. Egentlig tillot dette AMD å presse ut en så gigant som Intel i prosessormarkedet. En av de klare fordelene med AMD-prosessorer er multitasking, som lar deg jobbe effektivt i flere kraftige programmer samtidig.

Trinn 5

Deretter bør du legge merke til en slik teknisk funksjon av AMD-prosessorer som multiplatform. Dette begrepet betyr at AMD-prosessorer er produsert på en slik måte at de kan byttes ut uten å bytte hovedkortkontakt. Alle AMD-prosessorer kan alltid overklokkes med 10-20%, om nødvendig.

Trinn 6

Med alle de behagelige fordelene med AMD-prosessorer, ikke gå glipp av så åpenbare ulemper som høyt strømforbruk eller lite effektiv interaksjon med datamaskinens RAM. AMD-prosessorer, på grunn av deres konstante løp om Intels popularitet, er tvunget til å oppleve ulempene med mindre kompatibilitet med programvareskall i et stort antall programmer.

Anbefalt: