Hva Er Framework

Innholdsfortegnelse:

Hva Er Framework
Hva Er Framework

Video: Hva Er Framework

Video: Hva Er Framework
Video: «Frameworks 101» Дмитрий Ройтман 2024, April
Anonim

Frameworks er plattformer for forskjellige programmer og funksjoner på Windows og Linux-systemer. De ble designet for å gjøre skript lettere å utføre. Det viktigste å vite om dem er at de lar bestemte programmer kjøre på datamaskinen din.

Programmering
Programmering

Rammefunksjoner

Rammeverket består av en virtuell maskin og mange forskjellige integrerte komponenter. Det inkluderer også klassebiblioteker som brukes til å beskrive funksjoner i maskinkode.

Rammeverket gjør flere ting:

- gjør det lettere å jobbe med komplekse teknologier;

- binder sammen diskrete gjenstander eller komponenter til noe mer nyttig;

- Tvinger kommandoen til å implementere koden på en slik måte at den letter sekvensiell koding;

- lar deg gjøre færre feil og lage mer fleksible applikasjoner;

- gjør det enkelt å sjekke og feilsøke programkoden fordi den er strukturert.

Rammeverket gir en utmerket database som du kan bruke i Windows- og Linux-programmene. Det skaper et "arbeidsmiljø" som lar programmer kjøre og fungere utenfor eksisterende begrensninger. Det gir også brukergrensesnitt og dataadministrasjon.

Rammearkitektur

En arkitektur er en stil med programmeringskode som inkluderer spesifikke strukturelle elementer. Dette er implementert for å gi en spesifikk metode for implementering i programmet. Klassedokumentene i Microsoft Foundation Classes (MFC) -pakken er byggesteinene i arkitekturen. I hovedsak implementerer arkitekturen forholdet mellom objekter. Disse forholdene inkluderer arv, innkapsling, etc.

Rammearkitekturen har attributter som du trygt kan ignorere eller erstatte hvis du ikke trenger dem. Denne organisasjonen er veldig nyttig fordi den skaper muligheten til å bruke gjenbrukbare rammer som gir avansert funksjonalitet. Men når du begynner å bruke dem, kan det oppstå alvorlige refactoringproblemer i senere utviklingsstadier.

Design mønstre

Mønstrene for å bruke en bestemt arkitektur er også en metodikk. Deres bruk gir en spesiell metode for interaksjon. Imidlertid, hvis du bruker atferd, vil hele applikasjonen følge denne nøyaktige implementeringen. Grunnleggende designmønstre er ganske primitive og veldig enkle å huske. De trenger ikke å være komplekse og basert på det faktum at komponenter og objekter samhandler med hverandre.

Anbefalt: